Over ons

Waarom onze E-Learning?

Het is aan de orde van de dag: de AVG en Cyber Security. Organisaties en daarmee de medewerkers, krijgen er regelmatig mee te maken. Om ook jouw medewerkers bewust te maken hebben wij, Grip IT, een E-Learning ontwikkeld.

 

In onze E-Learning vind je honderden video’s die je meenemen in de wereld van de AVG, Cyber Security & Office 365. Zo leer je op een leuke manier alles wat je moet weten. Wanneer jouw medewerkers eenmaal toegang hebben tot de cursussen kunnen ze deze zo vaak en wanneer ze maar willen doornemen. De lesstof wordt behandeld in video’s, maar staat onder de video’s ook uitgeschreven. Dit zorgt ervoor dat iedereen op z’n eigen manier de stof tot zich kan nemen en dat de informatie goed blijft hangen. De E-Learning wordt up-to-date gehouden, dus bij veranderingen, in bijvoorbeeld de privacy wetgeving, zal de lesstof hierop aangepast worden.


Wil jij de cursussen gepersonaliseerd hebben voor jouw organisatie? Dat kan! Wij personaliseren de cursussen naar jouw wensen en jouw organisatie krijgt een eigen inlogpagina in de huisstijl van jouw organisatie. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de E-Learning te integreren in jouw eigen intranet.Cursus ‘Privacy & Awareness’

In de cursus ‘Privacy & Awareness’ leer je de regels rondom de AVG en leggen we uit hoe je niet in de bekende vallen van cybercriminelen trapt, zodat jouw medewerkers hun werk in de toekomst veilig kunnen uitvoeren.


Meer weten? Ga naar ‘Alle cursussen’.Cursus ‘Microsoft Office 365’

Daarnaast bieden we ook een cursus aan rondom Microsoft Office 365. Deze cursus dient als handleiding waarin alle functies van Office 365 worden uitgelegd. Jouw medewerkers hebben na afname altijd toegang tot deze cursus en kunnen de lessen volgen die op hen van toepassing zijn. Deze cursus omvat alle programma’s van Office 365, denk hierbij aan: Word, PowerPoint, Excel, maar ook Teams.


Meer weten? Ga naar ‘Alle cursussen’.

© 2024 Grip IT Consultancy