Over ons

Waarom onze E-learning?

Het is aan de orde van de dag: de AVG en Cyber Security. Organisaties en daarmee de medewerkers krijgen er regelmatig mee te maken. Om ook jouw medewerkers bewust te maken, hebben wij, Grip IT, een interactieve E-learning ontwikkeld.


In onze E-learning vind je honderden video’s die je meenemen in de wereld van de AVG, Cyber Security en Office 365. Zo leer je op een leuke manier alles wat je moet weten. Wanneer jouw medewerkers eenmaal toegang hebben tot de cursussen kunnen ze deze zo vaak en wanneer ze willen doornemen. De leerstof wordt verteld in video’s, maar staat eronder ook weergegeven als tekst. Dit zorgt ervoor dat ieder op z’n eigen manier de stof tot zich kan nemen en dat de informatie goed blijft hangen. De E-learning wordt up-to-date gehouden, bij veranderingen (privacy wetgeving) zal de lesstof hierop aangepast worden.

Wil jij de cursus op maat gemaakt hebben voor jouw organisatie? Dat kan!

Wij personaliseren de E-learning naar jouw wensen en maken de E-learning op in de huisstijl van jouw organisatie, indien gewenst. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de E-learning te integreren in jouw eigen intranet.Cursussen

Privacy en Awareness

In de cursus ‘Privacy en Awareness’ leert men de regels rondom de AVG en leggen we uit hoe je niet in de bekende vallen van cybercriminelen trapt. Zodat jouw medewerkers hun werk in de toekomst veilig kunnen uitvoeren. 


Meer weten? Ga hierboven naar ‘Alle cursussen’.


Microsoft Office 365

Daarnaast bieden we ook een cursus aan rondom Microsoft Office 365. Deze cursus dient als handleiding waarin alle functies van Office 365 worden uitgelegd. Jouw medewerkers hebben na afname altijd toegang tot deze cursus en kunnen de lessen volgen die op hen van toepassing zijn. Deze cursus omvat alle programma’s van Office 365, denk hierbij aan: Word, Powerpoint, Excel, maar ook Teams.


Meer weten? Ga hierboven naar ‘Alle cursussen’.

© 2023 Grip-IT Consultancy